Po iškilmingų sveikinimų – bendradarbiavimo sutarčių pasirašymas

ŽŪR nuotr.

ŽŪR nuotr.

Rugsėjo 15 d. Lietuvos jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjungos (LJŪJS) nariai rinkosi Kaune, Žemės ūkio rūmuose (ŽŪR), paminėti ŽŪR įkūrimo 90-metį ir atkūrimo 25-metį.

LJŪJS pirmininkas Antanas Vailionis ir vicepirmininkas Vytautas Buivydas jubiliejaus proga padėkojo visiems, kas pridėjo rankas ir širdį prie ŽŪR įkūrimo, jų puoselėjimo ir stiprinimo bei palinkėjo įkvėpimo ir ryžto siekiant užsibrėžtų tikslų.

Nepamiršo ŽŪR jubiliejaus ir jaunieji bičiuliai. Rokiškio rajono jaunųjų ūkininkų asociacijos nariai sveikino ŽŪR, dovanodami savo pieštą paveikslą, o Pasvalio jaunųjų ūkininkų ratelių organizacija – ištaigingą vaisių ir daržovių puokštę bei krepšelį saldžių baravykų.

Šventės metu,  LJŪJS vicepirmininkas Vytautas Buivydas išreiškė padėką ŽŪR už jų palaikymą. 

Taip pat šią dieną LJŪJS vadovas Antanas Vailionis pasirašė bendradarbiavimo sutartis tarp Rokiškio jaunųjų ūkininkų organizacijos bei Pasvalio jaunųjų ūkininkų ratelių organizacijos. Vytauto Buivydo teigimu „Patirtis ir jaunystė – puikios bendradarbiavimo perspektyvos. Džiaugiamės, kad esame Rūmų nariai ir tuo pačiu skatiname ateityje jaunuosius ūkininkaičius įstoti į LJŪJS organizaciją“.

Pasirašius sutartis visi renginio dalyviai vaišinosi proginiu tortu, ant kurio puikavosi visų organizacijų logotipai.

Daugiau nuotraukų galite rasti puslapio Galerijoje.

LJŪJS ir ŽŪR inf.