Lietuvos jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjunga dalyvavo “Derlius 2015″ šventėje

image_1Lietuvos jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjunga (toliau -LJŪJS) 2015 m.  rugsėjo 18 d. dalyvavo Vilniuje, Gedimino prospekte, jau tradicinėje tapusioje rudens šventėje ”Derlius 2015″, kurios globėja tapo Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Renginio tikslas – padėkoti žemei ir ją dirbančiam žemdirbiui – ūkininkui. Mugės metu, visos šalies ūkininkai ir bendrovės pristatė savo rudens gerybes, o amatininkai bandė sužavėti savo dirbiniais. Šventės metu netruko įvairių produktų, pardavinėjamu iš pirmų rankų – iš Lietuvos ūkininkų. LJŪJS savo palapinėje sulaukė nemažai svečių, tarp kurių Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė,  Lietuvos pieno gamintojų asociacijos vadovas Jonas Vilionis bei kt.

Visus svečius ir šventės dalyvius sveikino Žemės ūkio rūmų pirmininkas Andriejus Stančikas, Žemės ūkio ministrė Virginija Baltraitienė, Premjero patarėjas Adolfas Damanskis, Vilniaus savivaldybės Mero pavaduotojas Valdas Benkunskas, Europarlamentaras Bronis Ropė, Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, Šakių rajono savivaldybės meras Juozas Bertašius. Šventę sveikinęs Seimo narys Bronius Pauža dėkojo Žemės ūkio rūmams, kad jau antrus metus iš eilės toks puikus renginys vyksta šalies sostinėje. Taip pat savo dalyvavimu šventę pagerbė Seimo nariai: Jonas Kondrotas, Algis Strelčiūnas, Mindaugas Bastys.

Džiaugiamės,  Žemės ūkio rūmų išties puikiai organizuota švente, kurioje gera nuotaika buvo garantuota, netrūko linksmybių, dainų bei šokių. Ačiū už kvietimą!

Šventės akimirkas galima pasižiūrėti čia 

LJŪJS informacija

 

Raktiniai žodžiai: Gedimino prospektas, Rudens šventė, Vilnius, Lietuvos Respublikos Prezidentė, Lietuvos pieno gamintojų asociacija, Žemės ūkio ministerija, ministrė, Žemės ūkio rūmai, pirmininkas, Lietuvos jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjunga, LJŪJS, Vilniaus savivaldybė, sostinė, gera nuotaika, renginys, Seimas, Seimo nariai.